HiDrive Connector

Met HiDrive van STRATO heb je een online cloud-omgeving. Een perfecte plek om back-ups neer te zetten van belangrijke mappen op je computer(s) en van belangrijke mappen van je website(s).

Want als je bijvoorbeeld een WordPress website hebt, deze wordt gehackt en al je afbeeldingen en berichten zijn verwijderd, dan kan waarschijnlijk de partij die je website host dit weer terugzetten. Maar stel dat dit niet zo is? Of dat de back-up die daar beschikbaar is een week oud is en je dus 7 dagen mist? WordPress opnieuw installeren is een eitje, maar als je dan jaren aan berichten en foto’s/video’s kwijt bent, dat wil je niet.

STRATO biedt de mogelijkheid om met een API connectie te maken met je online cloud-omgeving. Via een APP kun je verbinding maken met de API. En daarmee wil ik verschillende plug-ins maken voor WordPress, Drupal en andere CMS-en zodat je “automatisch” je gegevens in de HiDrive cloud zet. Ook voor eigen gebruik (ik ben webmaster van een website, heb voor 2 bedrijven een website opgezet, voor een kennis en heb zelf nog een 5- of 6-tal sites online staan). En die plug-in maak ik natuurlijk beschikbaar voor een ieder die het ook wil gebruiken.

STRATO moet eerst mijn app nog goedkeuren, dat gaat vast goed komen. Zodra de boel werkt, pas ik deze pagina aan en komt er uitleg waar je de plug-ins kunt downloaden en hoe je ze moet configureren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *